mama iffah's FotoPage

By: as solehah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Aug-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
baju branded kanak2

 
 
 
View all 6 photos...
Sesiapa yang berminat nak beli pada harga yang murah unttuk baju branded boleh bagitu as ye..


Wednesday, 15-Jul-2009 15:24 Email | Share | | Bookmark
Cuti kat Genting plak...

 
 
 
View all 20 photos...
hehe..holiday lagi...masih lagi ke tempat sojuuuk...x dapat pi oversea pun xpe...
seronok gak...but boy n girl ni kecik lagi...masih takut2 nak main...zaid asyik tdo je sepanjang kitaorang main kat theme park tu..dah nak balik barula dia bangun...










Monday, 22-Jun-2009 13:53 Email | Share | | Bookmark
Cuti kat cameron

 
 
 
View all 23 photos...
Ni gambar2 pegi holiday kat cameron...tapi bukan kami berempat je.. pegi ngan family as sekali..seronok gak...kitaorang sewa apartment kat Puncak Arabella...siap bawak bekal lagi.. jimat budget sket...apartment tu pun selesa betul..macam kat umah sendiri je...cuma cuaca je lain...x payah buka kipas langsung...sojuuuukk...









Saturday, 20-Jun-2009 08:51 Email | Share | | Bookmark
Iffah n Zaid

 


Saturday, 20-Jun-2009 08:12 Email | Share | | Bookmark
my NEW Iffah

masa ni iffah dah 1 tahun 8 bulan
 
Salam.. dah lama betul x layari internet ni sejak2 jadi fulltime housewife ni..hehe.. ni kebetulan adik pakai celcom broadband..dapat ler pinjam jap... . Sekarang iffah dah dua tahun 3bulan n dah ada adik sorang lagi tu..namanya AHMAD ZAID...umurnya dah 1 tahun 2 bulan...beza 11 bulan je dari CEKPAH...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net